Antena 3 CNN Politică Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, cere demisia șefului poliției județene, după crima din Bolintin-Vale: "I-aş cere demisia chiar inspectorului şef, dar este clar că nu are onoare"

Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, cere demisia șefului poliției județene, după crima din Bolintin-Vale: "I-aş cere demisia chiar inspectorului şef, dar este clar că nu are onoare"

Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, cere demisia șefului poliției județene, după ce un bărbat a fost omorât cu pietre de un grup de romi. Sute de oameni au ieșit în stradă şi spun revoltați că aceste grupuri îi terorizează de luni de zile, iar poliţia nu a luat măsuri.

Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, cere demisia șefului poliției județene, după crima din Bolintin-Vale: "I-aş cere demisia chiar inspectorului şef, dar este clar că nu are onoare"
Sursa foto: Colaj Facebook Marian Mina / Antena 3
de Claudia Popovici    |    12 Ian 2022   •   22:26

Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, a reacţionat la scandalul uriaș din Bolintin Vale acolo unde un bărbat a murit după ce a fost bătut cu pietre de un grup de romi. Acesta cere demisia șefului poliţiei județene.

„Avem un nou scandal uriaș în care este implicată Poliţia Giurgiu! Al doilea, în ultimele 4 zile. Mai mulţi giurgiuveni din Bolintin Vale s-au revoltat faţă de oamenii legii, în urma unui tragic incident în care un om şi-a pierdut viaţa.

Iată că, din nou, Inspectoratul Judeţean de Poliţie(IPJ) Giurgiu este arătat cu degetul de către toată ţara! S-a umplut paharul şi, ca atare, îi cer imperativ ministrului de Interne să îl DEMITĂ pe şeful Poliţiei Giurgiu, Cătălin Georgescu", scrie pe pagina sa de socializare Marian Mina, liderul PSD Giurgiu.

Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, cere demisia șefului poliției județene, după crima din Bolintin-Vale

I-aş cere #demisia chiar inspectorului şef, dar este clar că nu are onoare, având în vedere că s-a spălat pe mâini de orice responsabilitate, de fiecare dată, după atâtea cazuri incredibile, dezbătute intens în presa locală şi naţională: furt dintr-o clădire a IPJ Giurgiu, furt de muniţie de la Postul de Poliţie Mihăileşti, cazul „porcului de Crăciun”, acuzaţii grave la adresa unor şefi de post susţinuţi şi promovaţi de Georgescu, distrugerea unui alt post de poliţie din judeţ, cazuri grave de furt ori tâlhărie, nesoluţionate nici după ani buni.

Sute de oameni în stradă la Bolintin Vale, după o crimă: "Să vină Antena 3". Trupele Speciale ale Poliției, chemate de urgență

Niciodată, imaginea Poliţiei Giurgiu nu a avut atât de mult de suferit cum s-a întâmplat în ultimii ani, de când la conducerea instituţiei se află Cătălin Georgescu. Consider că inspectorul şef şi-a dovedit incompetenţa cu vârf şi îndesat. Este timpul ca Poliţia Giurgiu să recâştige încrederea şi respectul cetăţenilor!

Cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale, rupe tăcerea: "Doi copii au rămas fără tată. Poliţia nu a luat legătura cu noi. Trei dintre agresori sunt încă în libertate"

Este timpul ca toţi profesioniştii din IPJ Giurgiu să îşi facă meseria aşa cum trebuie, fără să mai sufere din pricina aroganţei, nepriceperii, încăpăţânării şi prostiei unuia a cărui singură calitate este că are prieteni în acelaşi partid din care face parte şi şeful său de la Interne", spune liderul PSD Giurgiu, Marian Mina. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close