Antena 3 CNN Politică Marian Mina (PSD): "Rareș Bogdan nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier"

Marian Mina (PSD): "Rareș Bogdan nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier"

"Rareș Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier despre ce trebuie sau nu făcut", afirmă deputatul PSD Marian Mina, după ce liberalul a afirmat că s-a greșit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore.

Marian Mina (PSD): "Rareș Bogdan nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier"
Sursa foto: Facebook I Marian Mina
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2024   •   15:20

"Un fermier român vinde într-o lună cât comandă Rolex Bogdan la o singură masă într-un restaurant de fițe! Atunci când mănânci doar burata și mozarella, nu mai știi ce înseamnă telemeaua și brânza de burduf românească! De asta și devii penibil când te duci în piața cu Rolex-ul la mână, ca într-o excursie, să adulmeci pătrunjelul. Rareș Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier despre ce trebuie sau nu făcut”, scrie pe Facebook Marian Mina.

El adaugă că fermierii și-au primit subvențiile cu un an întârziere "cu dreapta la putere".

"Și au primit fix zero lei sprijin din partea statului. Deci, domnule Bogdan, un exercițiu simplu, înainte să mai deschideți gura: Telemea- da! Burata- ba", încheie social-democratul.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că s-a greșit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore. "Nu trebuie să mai pierdem nicio oră, lucrurile pot fi rezolvate", afirmă el.

Un fermier român vinde într-o lună cât comandă Rolex Bogdan la o singură masă într-un restaurant de fițe! Atunci când...

Publicată de Marian Mina pe Marţi, 16 ianuarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marian Mina PSD Rareș Bogdan
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close