Antena 3 CNN Politică Marius Marinescu a fost exclus din PD

Marius Marinescu a fost exclus din PD

Marius Marinescu a fost exclus din PD
19 Sep 2007   •   11:19

Conducerea PD a decis, în unanimitate, excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu. Anunţul a fost făcut de liderul democrat Emil Boc, motivul fiind faptul că a adus prejudicii de imagine partidului şi şi-a atacat colegii. Senatorul Marius Marinescu este indignat de modul în care au procedat foştii săi colegi din Partidul Democrat. El spune că, în asemenea situaţii, cel vizat este invitat la şedinţa unde se discută excluderea sa, dar el nu a fost invitat - nici oficial, nici neoficial. De altfel, Marinescu spune că a aflat de la televizor că a fost exclus şi ce anume i se reproşează.

Marius Marinescu va rămâne senator independent şi nu va contesta decizia de excludere, pentru că i se pare un demers inutil. Senatorul îşi acuză foştii colegi că au avut două programe de guvernare, unul public, nedus la îndeplinire, şi altul nescris, îndeplinit punct cu punct: acela de a se îmbogăţi furând cu bordurile şi din alte afaceri.

Dan Voiculescu a mai declarat duminică că formaţiunea pe care o conduce se pronunţă pentru formarea unui "Front pentru democraţie" în România, din care să facă parte PNL, PC şi PSD. ?Noi am lansat pe piaţa politică această chemare şi sperăm asta imediat după anunţarea rezultatelor alegerilor europarlamentare din noiembrie, când va fi foarte clar, fiecare partid ce reprezintă pe eşichierul politic. Atunci, împreună, să putem crea acest Front pentru democraţie şi probabil vom avea şi Guvernul Tăriceanu III", a spus Dan Voiculescu, în conferinţa de presă care a urmat şedinţei Biroului Permanent al PC.

Antena 3

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close