Antena 3 CNN Politică Marius Marinescu, vicepreşedintele Partidului Conservator

Marius Marinescu, vicepreşedintele Partidului Conservator

Marius Marinescu, vicepreşedintele Partidului Conservator
07 Oct 2007   •   14:20

Preşedintele conservator, Dan Voiculescu, a adus la cunoştinţă duminică intrarea în rândurile partidului a fostului democrat Marius Marinescu ca vicepreşedinte al partidului însărcinat cu cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi protecţia socială. Acesta din urmă a declarat că valorile partidului conservator îl reprezintă. El şi-a acuzat fostul partid că ?a dat frâu corupţiei în România? după venirea sa la putere în 2004 şi chiar a menţionat că liderii PD pregătesc un mare ?tun financiar? în domeniul pensiilor private obligatorii.

Tot duminică, Dan Voiculescu, a anunţat decizia pe care Biroul Permanent al partidului a luat-o în unanimitate cu privire la liderii judeţeni care nu vor performa la alegerile din noiembrie un minim de 5%. Aceştia vor trebui să îşi dea demisia din randurile partidului ?chiar a doua zi?.

Dan Voiculescu a mai declarat că formaţiunea pe care o conduce se pronunţă pentru formarea unui "Front pentru democraţie" în România, din care să facă parte PNL, PC şi PSD. ?Noi am lansat pe piaţa politică această chemare şi sperăm asta imediat după anunţarea rezultatelor alegerilor europarlamentare din noiembrie, când va fi foarte clar, fiecare partid ce reprezintă pe eşichierul politic. Atunci, împreună, să putem crea acest Front pentru democraţie şi probabil vom avea şi Guvernul Tăriceanu III", a spus Dan Voiculescu, în conferinţa de presă care a urmat şedinţei Biroului Permanent al PC.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close