Antena 3 CNN Politică Medic de la Spitalul Universitar: Toate emoţiile şi toată furia au venit când în camera de gardă nu a mai rămas niciun pacient. Atunci m-am prăbuşit!

Medic de la Spitalul Universitar: Toate emoţiile şi toată furia au venit când în camera de gardă nu a mai rămas niciun pacient. Atunci m-am prăbuşit!

Medic de la Spitalul Universitar: Toate emoţiile şi toată furia au venit când în camera de gardă nu a mai rămas niciun pacient. Atunci m-am prăbuşit!
02 Noi 2015   •   23:01

Medicul care a fost de gardă la Spitalul Universitar în noaptea fatidică, şi care i-a luat în primire pe tinerii arşi şi intoxicaţi în Clubul Colectiv, a povestit, la "Sinteza Zilei", cum s-au mobilizat cadrele medicale din acest spital pentru a face faţă valului de răniţi.

"Nu eram oficial informată că se întâmplă ceva. Am avut un moment în care o asistemtă medicală a intrat disperată şi a strigat disperată: doamna doctor, arde un club! (...) Am dat un telefon şi în 10 minute am avut personal din spital cât să nu fie nevoie de altcineva în plus", a spus Adriana Bidică, medic specialist medicină de urgenţă.

Medicul a povestit că cel mai mult a impresionat-o faptul că toţi pacienţii erau tineri, copii care aveau o viaţă înainte, "dar s-a spulberat într-o seară".

"Toate emoţiile şi toată furia au venit în momentul în care eu în camera de gardă nu am mai avut niciun pacient. Erau deja în sălile de operaţie. Atunci am avut câteva minute când m-am prăbuşit, am plâns, şi mi-am dat seama că mai este mult până dimineaţă", a afirmat medicul.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close