Antena 3 CNN Politică Melania Vergu despre demiterea sa: Respect decizia ministrului Educaţiei, nu o comentez (VIDEO)

Melania Vergu despre demiterea sa: Respect decizia ministrului Educaţiei, nu o comentez (VIDEO)

Melania Vergu despre demiterea sa: Respect decizia ministrului Educaţiei, nu o comentez (VIDEO)
04 Iun 2010   •   16:01

Melania Mandas-Vergu, proaspăt demisă din funcţia de consilier personal şi purtător de cuvânt al ministrului Educaţiei, a declarat, vineri, că că respectă decizia luată de Daniel Funeriu şi că nu o comentează. Ministrul Educaţiei a semnat, joi seară, ordinul de demitere a consilierului Melania Mandas-Vergu, după ce presa a semnalat în ultimele zile că aceasta face afaceri cu statul român din poziţia pe care o are în Minister.

Melania Vergu este acuzată de sindicaliştii din educaţie, dar şi de unii rectori, că a cerut mai multor universităţi din ţară - în calitatea sa oficială de la minister - date despre practica studenţilor. Informaţiile îi foloseau însă şi pentru baza de date a firmei sale, care derulează un contract cu fonduri europene în acest domeniu.

Proiectul derulat de Melania Vergu este verificat de autorităţi, un raport preliminar în acest caz fiind aşteptat să apară în cursul zilei de luni. Referitor la acest control, Melania Vergu a declarat, vineri, că îl aşteaptă şi că speră să fie unul obiectiv.


"Nu îmi este teamă de nimic. Port responsabiltiatea faptelor şi vorbelor mele. Nu are de ce să-mi fie teamă", a spus Melania Vergu.

Firma Edu Tim, condusă de Melania Vergu şi de fiul său, este implicată într-un proiect de atragere de fonduri europene în valoare aproximativ 4 milioane de euro, finanţare care, deocamdată, rămâne în vigoare.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: consilier demitere decizie
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close