Antena 3 CNN Politică Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
05 Aug 2019   •   19:33

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a refăcut inventarul activităților preşedintelui Klaus Iohannis în luna iulie şi a întrebat ironic dacă votanţii mai doresc să-i ofere acestuia un al doilea mandat la alegerile prezidenţiale din iarnă. 

Crtian Preda este fost europarlamentar din partidul PMP care a migrat în partidul PLUS al lui Dacian Cioloș.

„În iulie, preşedintele Iohannis a avut o activitate foarte bogată: 1. a participat la o recepţie; 2. a organizat trei ceremonii: una pentru ca doi miniştri să depună jurământul cerut de Constituţie, una pentru semnarea unui acord de către minorităţile naţionale şi una de decorare; 3. a prezidat o reuniune a CSAT; 4. a făcut trei declaraţii de presă. Gândindu-vă la cât aţi muncit fiecare în parte în cursul lunii trecute, mai vreţi să-i daţi un mandat lui Klaus Iohannis?” a scris Cristian Preda pe Facebook.

Președintele României, Klaus Iohannis a făcut o ședință foto cu fotograful Simion Buia, la Cotroceni, în timp ce la nivel național sunt discutate crimele din Caracal care au îngrozit România.

×
Subiecte în articol: plus Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close