Antena 3 Politică Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”

05 Aug 2019   •   19:33
Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, după şedinţa foto de la Cotroceni: „Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a refăcut inventarul activităților preşedintelui Klaus Iohannis în luna iulie şi a întrebat ironic dacă votanţii mai doresc să-i ofere acestuia un al doilea mandat la alegerile prezidenţiale din iarnă. 

Crtian Preda este fost europarlamentar din partidul PMP care a migrat în partidul PLUS al lui Dacian Cioloș.

„În iulie, preşedintele Iohannis a avut o activitate foarte bogată: 1. a participat la o recepţie; 2. a organizat trei ceremonii: una pentru ca doi miniştri să depună jurământul cerut de Constituţie, una pentru semnarea unui acord de către minorităţile naţionale şi una de decorare; 3. a prezidat o reuniune a CSAT; 4. a făcut trei declaraţii de presă. Gândindu-vă la cât aţi muncit fiecare în parte în cursul lunii trecute, mai vreţi să-i daţi un mandat lui Klaus Iohannis?” a scris Cristian Preda pe Facebook.

Președintele României, Klaus Iohannis a făcut o ședință foto cu fotograful Simion Buia, la Cotroceni, în timp ce la nivel național sunt discutate crimele din Caracal care au îngrozit România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close