Antena 3 CNN Politică Mesaj de ultimă oră pentru Klaus Iohannis, de la Dăncilă: Buturuga mică răstoarnă carul mare!

Mesaj de ultimă oră pentru Klaus Iohannis, de la Dăncilă: Buturuga mică răstoarnă carul mare!

Mesaj de ultimă oră pentru Klaus Iohannis, de la Dăncilă: Buturuga mică răstoarnă carul mare!
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
17 Noi 2019   •   13:58

Viorica Dăncilă i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminică, în timpul mitingului electoral de la Buzău. Fostul premier vine cu o ironie fină și spune că decât ”înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică răstoarnă carul mare”!

"Eu cred în fiecare român. Cred în femeile din această ţară, pentru că ştiu că sunt cele care administrează gospodăria, cele care vor ca în familia lor să le fie bine tuturor membrilor. Cred în bărbaţii din această ţară, pentru că ştiu că îşi doresc să asigure siguranţa zilei de mâine. Cred în copiii din această ţară, care vor un viitor mai bun. Am tot respectul pentru părinţi, pentru bunici pentru că au muncit pentru această ţară şi merită tot respectul. Pe 24 noiembrie va învinge dorinţa românilor de a recâştiga ţara înapoi. 

Chiar dacă Iohannis se mai uită la mine cu dispreț, mă mai și jignește câteodată, se mai sprijină așa cu aroganță, eu vreau să îi spun un lucru: decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică răstoarnă carul mare”, a spus Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close