Antena 3 CNN Politică Cum a cunoscut Mihaela Geoană 3 prime doamne ale Americii: ”Cu Hillary Clinton ne-am întâlnit înainte de fiecare Crăciun”

Cum a cunoscut Mihaela Geoană 3 prime doamne ale Americii: ”Cu Hillary Clinton ne-am întâlnit înainte de fiecare Crăciun”

Mihaela Geoană a întâlnit 3 prime doamne ale Americii. Ea a fost la un pas să ajungă prima doamnă a României, în 2009, când Mircea Geoană a pierdut la o diferență mică de Traian Băsescu. Ea spune că ”ar fi fost mai implicată” dacă soțul său ar fi câștigat atunci alegerile.

Cum a cunoscut Mihaela Geoană 3 prime doamne ale Americii: ”Cu Hillary Clinton ne-am întâlnit înainte de fiecare Crăciun”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    07 Mai 2022   •   16:48

Mihaela Geoană a fost la un pas de a ajunge prima doamnă a României și recunoaște faptul că ar fi fost o primă doamnă mai implicată.

Aceasta o cunoaște pe Jill Biden, care a fost astăzi în vizită la București, cu care are în comun lupta pentru recunoașterea pericolelor cancerului la sân.

Jill Biden a demarat o astfel de campanie în liceele din SUA, despre care Mihaela Geoană spune că ar fi foarte utile și în România.

”Am cunoscut-o (n.r. - pe Jill Biden), pentru că Joe Biden era președintele comitetului de relații internaționale când Mircea era ambasador la Washington”, spune Mihaela Geoană.

Aceasta a dezvăluit faptul că le-a cunoscut și pe Hillary Clinton, dar și pe Laura Bush și mărturisește că a avut emoții la primele întâlniri cu primele doamne.

”La început aveam emoții. Cu doamna Hillary Clinton ne-am întâlnit înainte de fiecare Crăciun. Era ca o recepție pentru ambasadori, ne invitau cu copii cu tot, și fiecare ambasador făcea câte o fotografie cu președintele și cu prima doamnă și, bineînțeles, stăteam un minut - două de vorbă. 

Au fost și alte întâlniri doar de femei la care am fost. Primele au fost emoționante. Te gândești că te întâlnești cu cel mai puternic om al lumii, dar după aceea, și aici Bill Clinton era un campion, simțeai că este un om ca și tine ți că are sentimente și trăiri la fel ca orice alt om și era foarte cald și prietenos, ceea ce te face să nu mai ai emoții”, a povestit Mihaela Geoană.

Soția lui Mircea Geoană a vorbit și despre momentul din 2009, când a fost la un pas de a deveni prima doamnă a României.

”Probabil că experiența noastră în anii tinereții, poate chiar să zic de formare ca profesioniști în SUA, au fost un model și am învățat lucruri, de aceea m-am implicat în Crucea Roșie România, în Fundația Renașterea.

Am fost activă nu politic, ci social sau în domeniul sănătății. Probabil că dacă aș fi fost prima doamnă aș fi fost mai implicată, pentru că așa este firea mea și așa a fost formarea mea. Nu cred că există rețeta perfectă sau rețeta greșită. Cred că fiecare trebuie să facă așa cum simte, așa cum îi este persoanlitatea, așa cum a fost formată”, a mai declarat Mihaela Geoană.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close