Antena 3 CNN Politică Mihai Chirica confirmă candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alături de Klaus Iohannis

Mihai Chirica confirmă candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alături de Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, confirmă că va candida la alegerile locale din partea PNL, după ce anterior au apărut informații pe surse că liderii PNL își bazează strategia pentru Primăria Iași cu actualul primar.

Mihai Chirica confirmă candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alături de Klaus Iohannis
19 Feb 2020   •   15:44

În comunicatul de presă transmis de edil prin Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași nu se menționează dacă se va înscrie în PNL.

„În această perioadă, fiecare partid și-a terminat sondajele de opinie și analizele politice. Este firesc să apară discuții și propuneri politice. Mă bucur să constat că toate analizele sociologice pe Municipiul Iași arată că există un grad mare de satisfacție al ieșenilor față de proiectele mele și ale Primăriei.

În fiecare zi a mandatului de primar m-am considerat în primul rând primarul ieșenilor, indiferent de opțiunea politică personală a fiecărui cetățean.

Proiectele Iașului sunt și trebuie să fie prioritatea mea și a oricărui partid politic responsabil, nu orgoliile politice personale. De aceea, în mod constant, am fost partenerul Președintelui Klaus Iohannis, garantul statului de drept din România și al valorilor occidentale pe care le împărtășim cu toții.

Președintele Klaus Iohannis a fost întotdeauna alături de Iași și de Moldova și a demonstrat că este un partener constant al proiectelor noastre. Este de datoria mea să mă gândesc la responsabilitățile politice și administrative cu care m-au investit ieșenii și să construim împreună o echipă puternică pe plan local, relevantă pe plan regional și respectată la nivel național.

Drumul meu politic, creionat alături de ieșeni, va continua alături de Președintele Klaus Iohannis și de parteneri politici onorabili și profund atașați de valorile europene”, se arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close