Antena 3 CNN Politică Mihai Daneş, independent în lupta pentru sectorul 6: Fără compromisuri, fără USL, fără nicio deviere de la principiile noastre

Mihai Daneş, independent în lupta pentru sectorul 6: Fără compromisuri, fără USL, fără nicio deviere de la principiile noastre

Mihai Daneş, candidat la Primăria sectorului 6, s-a hotărât să meargă independent la alegerile locale din 27 septembrie şi spune că îi reprezintă "pe adevărații USR-iști".

Mihai Daneş, independent în lupta pentru sectorul 6: Fără compromisuri, fără USL, fără nicio deviere de la principiile noastre
Sursa foto: Facebook/Mihai Danes
de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   17:10

Daneş, cel care a fondat USR alături de Nicuşor Dan, le cere oamenilor să meargă la vot duminică, el crezând că poate "schimba administrația sectorului 6".

"Dragi prieteni, stimați alegători,

Daneş: Am fost atacat atât prin vocea lui Ciucu, cât şi a lui Firea

În acestă campanie ați văzut că un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice. Ați văzut cât de deranjați au fost contracandidații de activitatea mea, recurgând la atacuri pe bandă rulantă, atât din dreapta, prin vocea candidatului PNL, Ciprian Ciucu cât și din stânga, din partea doamnei Firea. 

În plus, după toate dezvăluirile apărute în această perioadă, după ce am văzut cum candidatul Ciucu și-a angajat rudele în mai multe instituții ale statului, pot spune că decizia mea de a candida și de a-i reprezenta pe adevărații USR-iști a fost cea corectă.

Când am fondat USR, împreună cu Nicușor Dan, am spus că vrem "o altfel de politică", fără nepotisme, fără privilegii, cu respectarea strictă a principiilor care au stat la baza formarea USR. 

Daneş: M-am bătut atâția ani cu PSD și consider că pot schimba administrația sectorului 6

Candidatul Ciucu nu reprezintă acest deziderat. M-am bătut atâția ani cu PSD-ul, am fost singurul care am făcut o opoziție dură primarului Mutu și consider că pot schimba administrația sectorului 6. Fără compromisuri, fără USL sau alte alianțe nefirești, fără nicio deviere de la principiile noastre.

Vă aștept pe 27 septembrie la vot. Adevărații USR-iști nu se abat de la principii! 

Adevărații USR-iști votează Daneș!", a scris Mihai Daneş, vineri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: mihai danes
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close