Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor îl compară pe Klaus Iohannis cu Vladimir Putin: „Vă întreb altceva: Există vreo deosebire?”

Mihai Fifor îl compară pe Klaus Iohannis cu Vladimir Putin: „Vă întreb altceva: Există vreo deosebire?”

Mihai Fifor îl compară pe Klaus Iohannis cu Vladimir Putin: „Vă întreb altceva: Există vreo deosebire?”
19 Noi 2019   •   13:05

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat modul în care Vladimir Putin și Klaus Iohannis comunică cu reprezentanții mass-media. De altfel, Fifor se întreabă retoric dacă există o diferență între cei doi lideri

Mihai Fifor a mai precizat că liderul de la Kremlin își alege pe sprânceană jurnaliștii de la conferința organizată anual, la fel „ca la marea dezbatere a lui Klaus Iohannis”.

„În 2018, în campania pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidații săi. Exact ca Iohannis!

În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetățenii, în care întrebările sunt trimise dinainte și atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie.

Tot la sfârșit de an, Putin face o „dezbatere” maraton cu jurnaliștii. Dintre cei peste 1.700 de ziariști, doar doi-trei sunt de la presa internațională. In rest intră doar cei aleși pe sprânceană de Kremlin. Exact ca la marea dezbatere de azi a lui Iohannis.

Nu vă întreb, prin urmare, câte asemănări sunt între Putin și Iohannis. Vă întreb altceva: există vreo deosebire?”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Vladimir Putin Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close