Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, despre ”România Educată”: Rămânem la ”ai/ n-ai bacu', semințele tot gustu’ ăla are!”

Mihai Tudose, despre ”România Educată”: Rămânem la ”ai/ n-ai bacu', semințele tot gustu’ ăla are!”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a criticat proiectul prezidenţial ”România Educată”. Acesta spune că după ce a citit memorandumul, a descoperit că de implementarea proiectului nu se ocupă nimeni.

Mihai Tudose, despre ”România Educată”: Rămânem la ”ai/ n-ai bacu', semințele tot gustu’ ăla are!”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    14 Iul 2021   •   17:43

”Azi a fost ziua lu’ România Educată…. Ședință de Guvern festivă cu Președinte cu tot.

După o luuuuungă perioadă de ”consultări cu toată lumea” (consultări de care nu prea a auzit nimeni) am văzut azi un Cîțu care a reușit să impresioneze auditoriu’ citind că a venit Președintele!

Apoi, citind Memorandumul, descoperim că de implementarea lui nu se ocupă nimeni.

Fiindcă la cap V, punctul 1, este desemnat ”Primul Ministru”!

La noi, în România, funcția la care cred eu că doreau să se refere este ,,prim-ministrul” nu primul ministru, că nu e vorba de primul care papă ecler miercuri…

Poate fi un argument pentru necesitatea proiectului…

Dar implementat de oameni care măcar știu să scrie sau/ și înțeleg ceea ce citesc…..

Altfel rămânem la ”ai/ n’ai bacu’… semințele tot gustu’ ăla are!”

Anexez pentru veridicitate Memorandumul”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis, la ședința de Guvern: 3,6 miliarde de euro alocate programului ''România Educată"

Preşedintele Klaus Iohannis, a prezidat, miercuri, la Palatul Victoria, ședinţa de Guvern în care se va aproba un memorandum privind implementarea proiectului "România Educată".

Este prima şedinţă de Guvern din mandatul premierului Florin Cîţu la care participă şeful statului. Memorandumul vizează implementarea proiectului ''România Educată" şi aprobarea priorităţilor în reforma sistemului naţional de Educaţie.

„Astăzi este o zi importantă pentru viitorul educației din țara noastră. Înaintăm decisiv pentru implementarea proiectului România educată. (...) „România educată” e un proiect cu legitimitate democratică, bazat pe cea mai amplă consultare din perioada post-comunistă. Proiectul are deja un sprijin financiar important prin PNRR, de 3,6 miliarde euro.

„România educată” propune soluții concrete, obiective, măsuri și ținte ambițioase dar realiste: scăderea ratei de părăsire timpurie a școlii, reducerea analfabetismului funcțional, competențe digitale de bază, creșterea numărului de absolvenți de studii superioare. Proiectul e foarte aproape de sufletul meu. E o oportunitate istorică, dar și de mare responsabilitate pentru actuala clasă politică”, a spus Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close