Antena 3 Politică Mihai Tudose vorbește deschis despre remaniere. Ce spune despre reproșurile aduse miniștrilor în ședințele de Guvern

Mihai Tudose vorbește deschis despre remaniere. Ce spune despre reproșurile aduse miniștrilor în ședințele de Guvern

20 Aug 2017   •   20:10
Mihai Tudose vorbește deschis despre remaniere. Ce spune despre reproșurile aduse miniștrilor în ședințele de Guvern

Premierul Mihai Tudose a afirmat, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv, că nu își ceartă miniștrii propriului cabinet, ci doar spune ”când e bine că e bine și când e rău că e rău”. Totodată, premierul a afirmat că nu exclude schimbări în Guvern.

”Nu îi cert. Eu am considerat, de când mă știu, să nu mă prefac că nu văd anumite lucruri. Când vedem ceva, să spunem despre ce e vorba. Dacă asta e duritate, OK, duritate. Eu consider că e normalitate. Să spunem când e bine că e bine, când e rău că e rău, să lăudăm când e de lăudat și să tragem semnale de alarmă când avem de tras. (...) Nu am jucat pentru imagine. Nu vreau să candidez la nimic. Mi-am asumat o sarcină. Aceea de a pune în practică programul de guvernare”, a spus premierul Mihai Tudose.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă vor urma schimbări de miniștri, premierul a afirmat că nu este exclusă o asemenea decizie.

”Nu exclud schimbări în Guvern. (...) Nici eu, nici colegii mei, nu suntem pe vecie aici. Sunt funcții temporare, trebuie să ne facem cât mai bine datoria, o zi, un an, cât o fi”, a spus premierul.


 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Răzvan Dumitrescu Subiectiv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close