Antena 3 CNN Politică Cum a reacționat ministrul pentru Relația cu românii de pretutindeni, după demitere

Cum a reacționat ministrul pentru Relația cu românii de pretutindeni, după demitere

Cum a reacționat ministrul pentru Relația cu românii de pretutindeni, după demitere
de M.Z.    |    05 Iul 2016   •   23:25

Ministrul pentru Relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, demis marți de Dacian Cioloș, a reacționat pe Facebook și spune că a fost o plăcere să facă parte dintr-o echipă de profesioniști, timp de nouă luni.

De asemenea, Stoenescu îi urează succes predecesoarei sale, Maria Ligor.

A fost o plăcere să fac parte dintr-o echipă de profesioniști și sunt bucuros că, pentru nouă luni, am avut ocazia să cunosc atâția români minunați, care fac cinste României pe toate meridianele. A fost o onoare să fiu alături de românii de pretutindeni și mulțumesc tuturor celor care au pus atâta pasiune și au muncit cot la cot cu mine până la ore târzii pentru a duce la capăt proiecte la care am ținut foarte mult.

Îi mulțumesc premierului Dacian Cioloş pentru încrederea pe care mi-a acordat-o la începutul mandatului și îi doresc mult succes doamnei Maria Ligor în continuare!”, a scris Dan Stoenescu, marți seara, pe contul său de Facebook.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți o serie de remanieri în guvernul pe care îl conduce. Astfel, miniștrii Educației, Transporturilor, Comunicațiilor și al relației cu românii de pretutindeni vor fi înlocuiți.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close