Antena 3 CNN Politică Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea Republicii Turcia în România: "140 de ani de relații diplomatice, sute de ani de istorie comună"

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea Republicii Turcia în România: "140 de ani de relații diplomatice, sute de ani de istorie comună"

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a primit, miercuri, vizita E.S. Füsun Aramaz, ambasadoarea Republicii Turcia în România și a domnului Mustafa Yıldız, director interimar Yunus Emre Enstitüsü - Bucureşti.

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea Republicii Turcia în România: "140 de ani de relații diplomatice, sute de ani de istorie comună"
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romascanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2022   •   14:58

"O nouă întâlnire plăcută și utilă, în același timp", a scris Lucian Romașcanu pe pagina sa de Facebook.

"Turcia este una din țările cu care România, chiar din vremea Principatelor, are relații diplomatice imediat după obținerea independenței. 
140 de ani de relații diplomatice, sute de ani de istorie comună sunt baze pe care putem construi în continuare.

Iată de ce am primit cu bucurie vizita E.S. Füsun Aramaz, ambasadoarea Republicii Turcia în România și a domnului Mustafa Yıldız, director interimar Yunus Emre Enstitüsü - Bucureşti.

Avem multiple posibilități de colaborare culturală, avem o istorie bogată a schimburilor culturale, vom reveni ori de câte ori proiecte semnificative se vor petrece", se arată în mesajul ministrului Culturii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close