Antena 3 CNN Politică Ministrul Culturii: "În 2023 va fi nevoie de eforturi suplimentare din partea noastră, astfel încât fiecare cetățean să simtă că nu este singur"

Ministrul Culturii: "În 2023 va fi nevoie de eforturi suplimentare din partea noastră, astfel încât fiecare cetățean să simtă că nu este singur"

Lăsăm în urmă un alt an complicat, plin de provocări, care a reprezentat însă și un pas important către normalitatea așteptată după doi ani de pandemie, a transmis astăzi ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Ministrul Culturii: "În 2023 va fi nevoie de eforturi suplimentare din partea noastră, astfel încât fiecare cetățean să simtă că nu este singur"
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romascanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2022   •   15:24

"La mulți ani, dragi români, oriunde vă aflați!", este urarea transmisă de Lucian Romașcanu, pe pagina de Facebook a ministerului Culturii.

"Lăsăm în urmă un alt an complicat, plin de provocări, care a reprezentat însă și un pas important către normalitatea așteptată după doi ani de pandemie. După această perioadă în care activitățile culturale au fost puternic afectate, ne-am readaptat, iar operatorii culturali au dat publicului noi spectacole și evenimente, lansări și vernisaje, la nivelul atât de mult așteptat.

În același timp, ne-am confruntat și cu o serie de consecințe neașteptate ale războiului nedrept din Ucraina, am sprijinit artiștii ucraineni, am deschis casele și inimile pentru cei încercați.

Din aceste motive și nu numai, mulțumim industriei culturale pentru răbdare și profesionalism, dar și tuturor românilor pentru entuziasmul cu care au întâmpinat ceea ce artiștii și oamenii de cultură le-au oferit.

Am traversat un 2022 în care bucuriile, dar și încercările au făcut parte din viața noastră, un an în care ne-am pus priceperea și cunoștințele în a face din societatea în care trăim un loc mai bun.

Am ajuns însă în momentul în care trebuie să ne gândim la viitor. În 2023 va fi nevoie de eforturi suplimentare din partea noastră, a guvernanților, astfel încât fiecare cetățean să simtă că nu este singur, să își recapete încrederea că tot ceea ce facem se va îndrepta către continuarea lucrurilor bune începute în acest an.

Un An Nou fericit, cu sănătate, împliniri și evenimente de suflet! Bucuria să vă însoțească zi de zi, iar faptele să vă fie la înălțimea dorită!", a mai transmis acesta.

×
Subiecte în articol: PSD Lucian Romașcanu ministrul Culturii
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close