Antena 3 CNN Politică Ministrul Energiei, după controlul de la CE Oltenia: "Există posibilitatea să fac noi controale inopinate în zonă"

Ministrul Energiei, după controlul de la CE Oltenia: "Există posibilitatea să fac noi controale inopinate în zonă"

Ministrul Energiei a făcut declarații în urma controlului făcut la CE Oltenia. Corpul de control trimis de acesta propune măsura de inventariere a tuturor mașinilor din parcul auto CE Oltenia.

Ministrul Energiei, după controlul de la CE Oltenia: "Există posibilitatea să fac noi controale inopinate în zonă"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    20 Ian 2023   •   14:59

Virgil Popescu a anunţat că acesta ar putea să facă mai multe controale în judeţele din aproprierea Gorj. El susţine că vrea să vadă cu ochii lui situația de la faţa locului.

"Am fost la cariera de la Roşiuţa. Aceştia au luat decizia de a verifica întregul parc auto. Şi Complexul Energetic Oltenia am înţeles că vrea să ia aceeaşi măsură.

Sunt în zonă, până marţi şi există posibilitatea poate şi în Gorj şi în Mehedinţi în Dolj, în zona producătorilor de energie electrică, să fac vizite inopinate, pentru că vreau să văd exact ce se întâmplă", a declarat ministrul Energiei.

De asemenea, acesta a susţinut că au existat anul trecut controale pe securitatea în muncă, la CE Oltenia.

Citeşte şi: Virgil Popescu trimite Corpul de Control și cere demisii, după accidentul de la Complexul Energetic Oltenia. Ministrul Energiei a ajuns la fața locului

"Am avut controale şi anul trecut la CE Oltenia, cu privire la aspecte despre securitatea în muncă. Așteptăm în urma controlului să vedem dacă aceste măsuri au fost respectate. Corpul de control a luat măsura de inventariere a parcului auto de la Complexul Energetic Oltenia. Controlul nu se va încheia acum sau săptămâna viitoare. Trebuie să acţionăm în aşa fel încât să minimizăm riscurile, chiar să le excludem", a afirmat Virgil Popescu.

Primele concluzii ale controalelor efectuate de corpul de specialitate din Ministerul Energiei vor fi prezentate în următoarea ședință de Guvern.

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu CE Oltenia
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close