Antena 3 CNN Politică Ministrul Familiei: ”Lucrăm intens pentru pregătirea unui cadru legislativ cu noi măsuri de susținere a familiei pentru creșterea natalității”

Ministrul Familiei: ”Lucrăm intens pentru pregătirea unui cadru legislativ cu noi măsuri de susținere a familiei pentru creșterea natalității”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a anunțat că se lucrează intens pentru pregătirea unui cadru legislativ, cu măsuri care să susțină familiile pentru creșterea natalității în România.

Ministrul Familiei: ”Lucrăm intens pentru pregătirea unui cadru legislativ cu noi măsuri de susținere a familiei pentru creșterea natalității”
Sursa foto: Facebook/ Natalia Intotero
de Andreea Ştefan    |    09 Feb 2024   •   21:01

”Lucrăm intens la Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse pentru pregătirea unui cadru legislativ care să ofere posibilitatea unor noi măsuri de susținere a familiei pentru creșterea natalității.

Din păcate, România se confruntă cu o scădere drastică a ratei natalității - potrivit datelor Institutului Național de Statistică în 2022 s-au născut 171.132 de copii, față de 196.858 în anul precedent - https://insse.ro/.../evenimente_demografice_in_anul_2022.pdf.

Conform unei analize a ONU, rata natalității va înregistra în continuare scăderi importante - https://population.un.org/.../Probabilistic/POP/TOT/642.

De aceea, e absolut necesar sa gândim mai multe programe sociale și cadru legal pentru susținerea familiei. Am aprecia contribuția fiecăruia dintre voi la adresa: [email protected]”, a transmis ministrul Familiei, Natalia Intotero, într-o postare pe Facebook.

Lucrăm intens la Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse pentru pregătirea unui cadru legislativ care să...

Publicată de Natalia Intotero pe Vineri, 9 februarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Natalia Intotero natalitate
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close