Antena 3 CNN Politică Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, filmat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, filmat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost filmat, astăzi, pe holurile Parlamentului, în timp ce nu purta masca de protecţie.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, filmat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   14:38

Ministrul a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi chiar s-a salutat cu câţiva colegi.

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS moment în care şi-a pus masca de protecţie.

Potrivit legislaţiei, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, aşa cum este şi holul Parlamentului.

"Pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă", se arată în legislaţia aflată în vigoare.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close