Antena 3 Politică Miorița, balada pe care liberalii vor să o elimine din programa școlară

Miorița, balada pe care liberalii vor să o elimine din programa școlară

25 Mai 2019   •   12:09
Miorița, balada pe care liberalii vor să o elimine din programa școlară

Liderul PNL, Ludovic Orban s-a arătat deranjat în ceea ce privește fatalismul baladei Miorița și propune scoaterea acesteia din programa școală.

Potrivit liderului PNL, balada Miorița, la sorgintea sa,  „reflectă o mentalitate contrară unei societăți care trebuie să evolueze, care trebuie să se dezvolte, care trebuie să bată cărări nebătute”.

„Alegerea lui Rareș Bogdan – cap de afiș la alegerile europarlamentare – este singura fatalitate de care ar trebui PNL să se lipsească. Intenția lui Orban de a scoate Miorița din programa școlară scoate N din PNL. Poate nu a auzit de filosofii Noica și Blaga și vrea să fie macho pentru tinerii frumoși și liberi. Poate nu are darul înțelegerii superioare a lucrurilor. Tot ce știu că are Orban sunt cicatricile dobândite în lupta cu Liviu Dragnea, așa a zis Rareș la Teleorman și eu îl cred fără să mă mai pot umfla de râs. Acest Rocky exsanguu trăiește politic fără să moară. Dacă mai reprezintă ceva pentru cineva e doar datorită unui romantism al electoratului față de reprezentanții aspiranți ai liberalismului ca proiect giratoriu pentru România”, scrie Europunkt.

Citește tot textul pe Europunkt

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
PNL
Parteneri
x close