Antena 3 CNN Politică Mircea Badea a comentat haosul din Parlament: PSD a votat ca să fie salvat deputatul lui Iohannis. Tare!

Mircea Badea a comentat haosul din Parlament: PSD a votat ca să fie salvat deputatul lui Iohannis. Tare!

Mircea Badea a comentat haosul din Parlament: PSD a votat ca să fie salvat deputatul lui Iohannis. Tare!
de S.T.    |    04 Dec 2014   •   13:30

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a comentat haosul din Parlament după ce unul dintre cei doi deputaţi acuzaţi în dosarul Bica a fost scăpat de arest, de colegii lui.

Deşi iniţial a fost anunţată aprobarea ambelor cereri de arestare, şi cea pe numele UDMR-istului Marko Attilla şi cea pe numele PNL-istului Cătălin Teodorescu, deputaţii şi-au dat seama că de fapt în cazul celui de-al doilea nu s-au întrunit voturile necesare.

"De câte ori aţi auzit despre faptul că parlamentarii au imunitate şi că Parlamentul se face scut în faţa penalilor? De câte ori aţi auzit această cretinitate? De nenumărate ori! Astăzi (miercuri- n.red.) s-a votat în Parlament în legătură cu ridicarea imunităţii a unor parlamentari.(...) Marko Attilla să fie arestat preventiv, domnul Cătălin Teodorescu NU. UDMR-ul a zis că este vot pe bază etnică.(...) Speţele erau oarecum similare. Nu era unul acuzat de terorism şi unu' că şi-a arătat puţa în public", a spus Badea.

"Marko Attilla şi Cătălin Teodorescu sunt acuzaţi de abuz în serviciu în acelaşi dosar. Cu toate astea, Parlamentul României a zis: tu DA, tu NU", a adăugat Badea.

PNL a afirmat într-un comunicat că parlamentarii săi au votat pentru ridicarea imunităţii ambilor deputaţi, iar majoritatea parlamentară controlată de PSD a votat masiv pentru respingerea arestării preventive a PNL-istului Cătălin Teodorescu.

"Pe scurt, ăia de la PNL spun că pe al lor l-a salvat PSD-ul. Eu sunt fan.(...) PSD a votat ca să fie salvat deputatul lui Iohannis. Tare!", a comentat Mircea Badea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei cu Mircea Badea".


×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close