Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: "L-am urmărit pe Ponta. Am spus-o şi o repet: Am apreciat că nu a dat declaraţii la DNA"

Mircea Badea: "L-am urmărit pe Ponta. Am spus-o şi o repet: Am apreciat că nu a dat declaraţii la DNA"

Mircea Badea: "L-am urmărit pe Ponta. Am spus-o şi o repet: Am apreciat că nu a dat declaraţii la DNA"
Sursa foto: Foto: VideoNews
14 Iul 2015   •   00:13

Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, luni seară, că a urmărit interviul cu premierul Victor Ponta şi că se aştepta la mai multă vitalitate din partea acestuia. 

 
"L-am urmărit pe Victor Ponta. Eu mă aşteptam la mai mult de la dânsul, mai multă vitalitate în susţinerea punctelor sale de vedere. Altfel, sigur, e greu şi să mergi în cârje, la DNA şi atunci pe finalul zilei e mai greu. Dar nici acum nu am înţeles, la nivel mental logic, motivele pentru care s-ar fi retras din vârful PSD. Maniera în care a comunicat aceastră retragere, pe Facebook, foarte tare. Este o manieră prezidenţială. Corect."
 
Totuşi, Badea a repetat că a apreciat alegerea făcută de premier de a nu da declaraţii în faţa procurorilor şi a motivat: 
 
"Altfel, am apreciat la domnul Ponta, şi pe blog şi pe pasa cu emisiunea doamnei Sandra Stoicescu, am apreciat că domnul Ponta nu a vrut să dea astăzi declaraţii la DNA. Şi pot să spun şi de ce. În general, organele de anchetă sunt leneşe. Ce fac ei - îi cheamă pe toţi şi îi lase să facă declaraţii. Mai adună nişte interceptări, mai adună nişte, nişte vorbe şi gata dosarul."
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close