Antena 3 Politică Mircea Coşea demisionează din UNPR: A devenit remorca PDL

Mircea Coşea demisionează din UNPR: A devenit remorca PDL

de Antena3.ro    |    24 Sep 2011   •   21:31
Mircea Coşea demisionează din UNPR: A devenit remorca PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Mircea Coşea a anunţat, sâmbătă seară, la o emisiune TV, că va demisiona din UNPR, pentru că este nemulţumit că acest partid "a devenit remorca PDL", informează Mediafax. Coşea a adăugat la motive şi faptul că nu îi sunt luate în calcul opiniile.
   
Mircea Coşea a spus că deocamdată nu a anunţat conducerea centrală a UNPR în legătură cu această decizie, dar că o va face luni.
   
"Un partid poate sa sprijine Guvenul, dar trebui să aibă un punct punct de vedere asupra unor probleme, nu să fie remorca unui partid. De câte ori am avut opinii am fost respins, admonestat că nu am voie şi că nu este treaba mea", a spus Mircea Coşea.
   
El a mai susţinut că o altă problemă care l-a determinat să ia această decizie este legată de situaţia de la organizaţia UNPR sector 5 Bucureşti, unde "pentru trei pâini se face o adeziune".
   
"La UNPR sectorul 5 pentru trei pâini se face o adeziune. Este extram de grav, este foarte rău pentru partid, acest lucru va costa partidul foarte mult", a mai spus Coşea.
   
Fost europarlamentar şi deputat de Olt, Mircea Coşea s-a înscris în UNPR în urmă cu un an.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close