Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Eu trebuia să fiu vinovatul de serviciu, cel care a furat cel mai mult din România

Mircea Diaconu: Eu trebuia să fiu vinovatul de serviciu, cel care a furat cel mai mult din România

Mircea Diaconu: Eu trebuia să fiu vinovatul de serviciu, cel care a furat cel mai mult din România
de M.T.    |    07 Apr 2014   •   22:29

Mircea Diaconu a fost invitatul lui Radu Tudor la "Ediţie specială" şi a vorbit despre cele două decizii favorabile primite din partea Tribunalului Bucureşti în privinţa candidaturii sale la alegerile europarlamentare.

„Sunt deja două decizii şi mai multe apeluri la aceste decizii care au fost respinse. E o inflaţie de apeluri. Acum suntem în faza de apel la ultima decizie, cea prin care Tribunalul Bucureşti stabileşte că pot candida la europarlamentare”, a spus Diaconu, la Antena 3.

„Miracolul care se petrece în aceste zile, de o săptămână şi ceva încoace, pe această speţă este faptul că judecătorii citesc hotărârile scrise înainte de alţi judecători, unde scrie foarte clar că nu i s-a interzis lui Diaconu niciun drept civil”, a adăugat fostul liberal.

„Asta e justiţia. Până acum, au fost tot felul de lucruri: presiuni, instituţii, comunicate, telefoane. Diaconu trebuia să fie vinovatul de serviciu, cel care a furat cel mai mult din România”, a continuat fostul ministru al Culturii.

„Sunt foarte răbdător şi cuminte şi nu vreau să fac nicio consideraţie mai departe. Mâine seară, cred, se va judeca şi acest apel. Până nu se termină, nu vreau să fac nicio consideraţie în plus”, a conchis Mircea Diaconu.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close