Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Liderii ALDE, enervaţi de liderii PNL

Mircea Diaconu: Liderii ALDE, enervaţi de liderii PNL

Mircea Diaconu: Liderii ALDE, enervaţi de liderii PNL
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Iun 2014   •   08:56

Europarlamentarul Mircea Diaconu este curtat de toate grupurile politice din Parlamentul European. Diaconu a decis însă să îşi păstreze calitatea de independent, deşi înclină să îşi dea votul liberalilor europeni, în a căror doctrină se regăseşte.

Proaspătul europarlamentar s-a întâlnit cu Graham Watson, dar şi cu liderul ALDE, Guy Verhofstadt, care i-a promis că va încerca să schimbe statutul grupării liberale din Parlamentul European, pentru a-i permite să rămână independent, dar în acelaşi timp afiliat ALDE.

Liderul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE) va veni curând în România, unde intenţionează să vorbească despre modul în care PNL a decis să abandoneze grupul din care făcea parte. 


"M-am întâlnit cu mai multe grupuri, fiecare mă invită, îmi prezenta, încerca să mă tenteze, dar afinitatea mea este foarte clară, cu grupul liberal  ALDE, am avut o discuţie foarte aplicată cu Guy Verhofstadt despre multe lucruri româneşti", a spus europarlamentarul independent Mircea Diaconu.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close