Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană anunţă cum votează la moţiunea PNL. Ce îi transmite lui Victor Ponta

Mircea Geoană anunţă cum votează la moţiunea PNL. Ce îi transmite lui Victor Ponta

Mircea Geoană anunţă cum votează la moţiunea PNL. Ce îi transmite lui Victor Ponta
21 Sep 2015   •   22:23
Într-un comunicat remis presei luni, Partidul Social Românesc anunţă că parlamentarii săi au semnat moţiunea de cenzură a PNL. Însă, partidul lui Geoană nu-şi doreşte un alt neapărat un alt Guvern, scrie puterea.ro.
 
”Fiecare zi petrecută de Victor Ponta în funcția de premier, fiind trimis în judecată, reprezintă un risc pentru reputația țării în fața partenerilor internaționali și în fața propriilor cetățeni, de o gravitate fără precedent. Partidul Social Românesc își menține opinia potrivit căreia țara noastră nu poate fi reprezentată de un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție, care nu mai prezintă niciun fel de credibilitate și nu se poate așeza la masa negocierilor ca reprezentant al României, acesta fiind motivul pentru care parlamentarii P.S.RO se vor exprima în favoarea demiterii lui Victor Ponta.

Însă, trebuie să privim dincolo de acest vot pentru căderea Cabinetului Ponta. Țara noastră a pierdut semnificativ în toată această perioadă în care Victor Ponta, din cauza orgoliului său, a ales să se agațe de o funcție atât de importantă, sacrificând bunul mers al societății românești. România nu mai poate permite ca pe viitor reputația ei să mai fie atât de afectată. Din acest motiv, Partidul Social Românesc anunță, pe această cale, că nu va vota orice propunere de viitor premier, ci va analiza cu atenție dacă sunt respectate criteriile de integritate, dacă persoana nominalizată a dat dovadă de profesionalism și va acorda o atenție deosebită programului de guvernare care va fi prezentat, se arată în comunicatul PSRO.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close