Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană ar putea prelua şefia Comisiei de politică externă din Senat

Mircea Geoană ar putea prelua şefia Comisiei de politică externă din Senat

Mircea Geoană ar putea prelua şefia Comisiei de politică externă din Senat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Mai 2012   •   14:28

Senatorul independent Mircea Geoană ar putea prelua şefia Comisiei de politică externă din Senat, după ce actualul preşedinte al comisiei, social-democratul Titus Corlăţean, a fost numit în funcţia de ministru al Justiţiei, potrivit unor surse parlamentare, citate de Mediafax.

Conform surselor citate, cel mai probabil, la prima şedinţă a conducerii Senatului, care va avea loc luni, Mircea Geoană va fi propus pentru a prelua şefia Comisiei de politică externă.

Mircea Geoană şi-a dorit să ajungă la conducerea acestei comisii, au declarat surse parlamentare, care au relatat că susţinerea din partea celorlalte partide pentru a primi acest post a fost discutată încă de la votul moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Ungureanu.

Comisia de politică externă a Senatului a fost condusă din 2008 de PSD-istul Titus Corlăţean, actual ministru al Justiţiei.

Senatorul Mircea Geoană a fost preşedinte al Senatului din 2008 până în 2011, când grupul parlamentar social-democrat i-a ridicat sprijinul politic, în urma votului, locul său fiind luat de senatorul PDL Vasile Blaga.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Titus Corlăean presedinte
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close