Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, candidat din partea alianţei PSD-PC la funcţia de prim-ministru

Mircea Geoană, candidat din partea alianţei PSD-PC la funcţia de prim-ministru

Mircea Geoană, candidat din partea alianţei PSD-PC la funcţia de prim-ministru
27 Sep 2008   •   19:36

Candidaţii Alianţei PSD-PC la alegerile din toamnă au fost prezentaţi oficial în faţa a 10.000 de susţinători reuniţi la Bucureşti. Maestru de ceremonii a fost Miron Mitrea, iar invitat de onoare, Costel Busuioc. Social-democraţii şi conservatorii şi-au prezentat oferta de guvernare şi au validat candidatura lui Mircea Geoană la funcţia de premier.

Coordonatorul campaniei electorale a social-democraţilor, Miron Mitrea, a supus la vot propunerea ca Geoană să fie candidatul celor două formaţiuni politice pentru funcţia de premier, propunere acceptată de participanţii la Congresul extraordinar reunit al Alianţei PSD-PC.

Mircea Geoană le-a mulţumit tuturor membrilor PSD şi PC, şi în special Danielei Popa şi lui Adrian Năstase pentru încredere şi prietenie. "Este o dovadă de încredere din partea dumneavoastră şi o mare responsabilitate pentru mine şi pentru colegii mei. Nu am să vă dezamăgesc", a spus Geoană.

Social-democraţii au aprobat candidaturile pentru alegerile parlamentare cu câteva ore înaintea Congresului comun PSD -PC. Printre propunerile pentru Capitală se numără membri de bază ai organizaţiei dar şi personalităţi. Dan Voiculescu, Daniela Popa, Sergiu Nicolaescu, Cristian Diaconescu sunt câteva dintre numele vehiculate.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare Mircea Geoană
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close