Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: "Diseară va fi veselie în Kiseleff"

Mircea Geoană: "Diseară va fi veselie în Kiseleff"

Mircea Geoană: "Diseară va fi veselie în Kiseleff"
25 Noi 2007   •   09:22

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a votat, duminică, în jurul orei 10.00, la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, împreună cu soţia sa. Acesta a precizat că a votat pentru o Românie puternică, echitabilă şi social democrată. El a votat şi pentru referendumul pe uninominal, pentru că, spune Geoană, acesta este un proiect PSD-ist. Mircea Geoană s-a declarat optimist în privinţa procentului obţinut la euroalegeri şi a spus că ?pe seară va fi o mare veselie în Kiseleff?.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a votat doar pentru alegerile europarlamentare, aşa cum a promis. Acesta a venit la secţia de votare fără soţia sa, Nina. Despre opţiunea lui Mircea Geoană, de a vota şi pentru referendumul pe uninominal, Iliescu a spus că fiecare membru al partidului are dreptul la propria opinie. Ion Iliescu a estimat o prezenţă la vot de 30% la ambele scrutinuri.

NĂSTASE: LA REFERENDUMUL LUI BĂSESCU NU MĂ DUC
Şi fostul lider al PSD Adrian Năstase a votat pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European. El a precizat că nu va vota "la referendumul lui Băsescu". Năstase a venit la vot împreună cu soţia sa, Dana Năstase.

MIRCEA GEOANĂ: DISEARĂ VA FI VESELIE ÎN KISELEFF

Citiţi CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ?ESTE INUTIL SĂ VOTĂM LA REFERENDUM?

Citiţi TRAIAN BĂSESCU: NU MĂ DUC LA CUMPĂRĂTURI SĂ NU AM INCIDENTE?

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close