Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, după ce a discutat telefonic cu Lucian Croitoru: Dialogul şi consultarea nu-şi au rostul

Mircea Geoană, după ce a discutat telefonic cu Lucian Croitoru: Dialogul şi consultarea nu-şi au rostul

Mircea Geoană, după ce a discutat telefonic cu Lucian Croitoru: Dialogul şi consultarea nu-şi au rostul
Sursa foto: Mircea Geoana
17 Oct 2009   •   14:57

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, l-a contactat telefonic pe liderul PSD în vederea negocierilor pentru formarea noului Guvern. Declaraţia a fost făcută chiar de Mircea Geoană, care a precizat că acesta i-a solicitat o întâlnire la sediul partidului sau la Senat. Liderul social-democrat i-a transmis însă premierului că ?dialogul şi consultarea nu-şi au rostul?.

"În cursul dimineţii (sâmbătă - n.r. ) m-a sunat domnul Lucian Croitoru, mi-a solicitat o întâlnire la partid la Senat, îmi va trimite şi o scrisoare oficială, dar i-am spus care e punctul meu de vedere, poziţia noastră în acest moment. Pentru o propunere care e exclusiv a PDL, dialogul şi consulatarea practic nu-şi au rostul", a afirmat Geoană, citat de Mediafax.

În schimb, Mircea Geoană a declarat că reprezentanţii majorităţii parlamentare s-ar putea întâlni duminică cu primarul Sibiului. În cadrul acestei reuniuni partidele prezente îşi vor reconfirma susţinerea pentru Klaus Iohannis şi vor discuta paşii ce urmează să fie făcuţi pentru ca acesta să obţină funcţia de premier.



Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close