Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Este o mare greşeală să păstrăm un Guvern aşa de handicapat (VIDEO)

Mircea Geoană: Este o mare greşeală să păstrăm un Guvern aşa de handicapat (VIDEO)

Mircea Geoană: Este o mare greşeală să păstrăm un Guvern aşa de handicapat (VIDEO)
19 Oct 2009   •   22:56

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, consideră că România se confruntă cu ?o scădere de percepţie printre oficialii din Europa?, situaţie amplificată şi de criza politică prin care trece ţara noastră. ?Este o mare greşeală să păstrăm un Guvern aşa de handicapat?, a declarat acesta, la începutul emisiunii Sinteza Zilei.

Liderul PSD a ţinut să-i mulţumească lui Klaus Iohannis pentru că a acceptat să candideze pentru postul de premier al României. ?Este foarte clar şi mai mult decât onorant pentru Iohannis să accepte să intre într-un joc în care are şanse reduse de reuşită. Îi mulţumesc că a intrat în meci greu şi şi-a pus reputaţia la bătaie?

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, la Senat, că o ar fi corectă o nouă consultare a preşedintelui cu partidele parlamentare, inclusiv cu majoritatea nou creată, pentru ieşirea din criză. Acesta a sugerat noi consultări la Cotroceni pe tema numirii în funcţia de premier a lui Klaus Iohannis.

România are nevoie de un Guvern nou capabil să răspundă mai coerent la criza economică, a mai spus preşedintele PSD. ?Am avut discuţii cu domnul Iohannis, i-am cerut să mă sprijine în turul 2. Are o influenţă foarte mare în zona de centru a Transilvaniei. Este un om cu şanse să meargă mai departe într-o funcţie importantă în statul român?.

Liderul PSD a mai declarat că vizita vicepreşedintelui Joe Biden este un act strategic prin care vrea să arate că România rămâne importantă pentru SUA.





Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close