Antena 3 CNN Politică NATO monitorizează în permanență situația de la granițele României. Mircea Geoană: "Aveţi încredere în noi, pentru că ne facem treaba"

NATO monitorizează în permanență situația de la granițele României. Mircea Geoană: "Aveţi încredere în noi, pentru că ne facem treaba"

Marea Neagră este importantă pentru NATO! Este mesajul transmis de Secretarul general adjunct al NATO după ce pe teritoriul tarii noastre au fost găsite resturi de dronă. In exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Mircea Geoana a dat asigurări că Alianţa monitorizează îndeaproape regiunea Mării Negre si că NU există un pericol pentru romani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   11:03

"România face parte dintr-o alianță extrem de puternică. Nu avem indici că am fi asistat la altceva decât la un incident.

Marea Neagră este importantă pentru NATO. Vom lua toate măsurile necesare pentru a ne putea apăra interesele, cetățenii şi teritoriu. 

Suntem vigilenți pentru a ne apăra teritoriile şi aliații. Avem capacitatea să evităm escaladarea şi asta face parte din ceea ce face NATO în fiecare zi. 

Acesta este mesajul pentru români. Aveţi încredere că ne face treaba, ne facem datoria şi ştim să ne întărim securitatea naţională şi zona Mării Negre", a declarat Mircea Geoană

Citeşte şi: Alertă în Chilia Nouă! Sirenele de apărare antiaeriană au răsunat din nou în mijlocul nopţii
 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană alianţa NATO atac drona
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close