Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, la News FM: nervozitatea social-democraţilor după alegeri a fost programată

Mircea Geoană, la News FM: nervozitatea social-democraţilor după alegeri a fost programată

Mircea Geoană, la News FM: nervozitatea social-democraţilor după alegeri a fost programată
27 Noi 2007   •   17:07

Nervozitatea afişată de unii dintre social-democraţi după rezultatele la europarlamentare este una programată. Cel puţin aşa se apără liderul PSD Mircea Geoană de reacţia ostilă a preşedintelui de onoare, Ion Iliescu. ?M-am aşteptat la starea asta de nervozitate din PSD, doar că e una programată. Dacă scorul era prost, probabil că această nervozitate ar fi avut succes. Dar aşa, s-a născut deja moartă?, a declarat Mircea Geoană într-un dialog cu Vlad Petreanu, la News FM.

Geoană a reamintit şi că cel mai prost scor obţinut de PSD a fost în 1996, ?dar memoria ne mai joacă feste din când în când?. Preşedintele PSD a recunoscut că scorul obţinut de partidul pe care îl conduce nu este unul extraordinar de bun, dar a ţinut să adauge: ?asta în condiţiile în care adversarul a fost mult mai bun. Un milion şi ceva de euro am cheltuit noi în campanie. 20 de milioane a cheltuit PD-ul?. Geoană a dezvăluit şi modalitatea prin care au supravegheat ce fac rivalii: ?am fotografiat, în 5 judeţe, toate bannerele lui Stolojan şi ale PD-ului şi am ajuns la această concluzie?.

În ceea ce priveşte propunerea lui Ion Iliescu de a organiza congres extraordinar, răspunsul preşedintelui ales al partidului a fost scurt şi la obiect: ?Nu e nicio şansă. Nimeni n-are chef?.

Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close