Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Negura perioadei bolşevice se întoarce în PSD

Mircea Geoană: Negura perioadei bolşevice se întoarce în PSD

Mircea Geoană: Negura perioadei bolşevice se întoarce în PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    14 Noi 2011   •   18:32

Mircea Geoană a oferit o scurtă reacţie cu privire la toate evenimentele care au condus la decizia de excluderea sa din partid. Fostul preşedinte al Partiului Social Democrat s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost chemat pentru a se discuta despre această decizie şi se întreabă ce protecţie au memrbii obişnuiţi de partid, în condiţiile în care un fost preşedinte este tratat în acest fel.

"Capitolul în care democraţia în PSD era regula şi nu excepţia se închide cu un zgomot surd" a declarat Mircea Geoană.

Mircea Geoană a criticat modul de acţiune al conducerii PSD, spunând că pare să se întoarcă "negura perioadei bolşevice" în partid.

Preşedintele Senatului a declarat că nu este deranjat de "gălăgia" făcută de Victor Ponta în ultima săptămână, ci este dezamăgit de tăcerea prietenilor săi din partid, avertizând că aşa cum el a fost exclus, şi aceştia vor fi executaţi unul câte unul.

Traian Băsescu va fi mic copil faţă de Victor Ponta

Lupta pentru acapararea puterii în partid transmite un semnal greşit către electoratul PSD, susţine Mircea Geoană. Fostul lider al social-democraţilor consideră că românii nu au nevoie de un stat autocratic şi un partid condus autoritar de un tiran.

"Dacă acest tip de leadership se va realiza anul viitor, Traian Băsescu va fi un mic copil faţă de acest lider", a declarat Mircea Geoană.

 


Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a reconfirmat, luni, decizia de excludere luată duminică de Comisia de Etică, a anunţat liderul social-democrat Victor Ponta. Decizia a fost luată în unanimitate.

"Decizia luată de BPN săptămâna trecută a fost o decizie bună. Azi a fost reconfirmată, votul a fost unanim", a precizat Ponta, după şedinţa conducerii PSD.

Comisia de integritate a PSD a decis, duminică, cu 43 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi două abţineri, să recomande Comitetului Executiv Naţional al partidului excluderea lui Mircea Geoană din PSD.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close