Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană nu exclude o nouă candidatură la Preşedinţie. Liviu Dragnea: Va trebui să se înscrie în PNL

Mircea Geoană nu exclude o nouă candidatură la Preşedinţie. Liviu Dragnea: Va trebui să se înscrie în PNL

Mircea Geoană nu exclude o nouă candidatură la Preşedinţie. Liviu Dragnea: Va trebui să se înscrie în PNL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Oct 2011   •   18:37
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat la o emisiune televizată, că nu exclude o nouă candidatură la Preşedinţie. Secretarul General al PSD, Liviu Dragnea, a declarat în replică, la un post radiofonic, că fostul preşedinte al PSD va trebui să se înscrie în PNL pentru a avea şanse, conform Mediafax.

„Aici este ca la Cupa României la fotbal, sau ca la tenis, la un turneu de tenis: ca să te califici trebuie să treci de semifinală. Semifinala aici este cea de anul viitor la alegerile parlamentare şi locale, tot ce depinde de mine voi face ca partidul pe care-l reprezint să câştige. Dacă voi fi bine plasat în sondaje, de ce nu? Dacă vor fi alţii mai bine plasaţi decât mine, vor fi ei”, a declarat Mircea Geoană.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat uimit de dorinţa lui Geoană de a participa la o eventuală competiţie internă în partid, în urma căreia, eventual, să devină candidat PSD la Preşedinţie.

„Probabil a fost plecat din ţară în ultimul an şi jumătate”, a declarat Dragnea. Acesta a explicat că, potrivit celor stabilite în USL, PNL va da candidatul la Preşedinţie, iar PSD va da premierul.

„Noi avem deja o alianţă politică care şi-a stabilit nişte reguli şi nişte ţinte. Am spus mai devreme – candidatul la Preşedinţie îl va da Partidul Naţional Liberal. Domnul Geoană, ca să aibă şanse, ar trebui să treacă la PNL, candidatul fiind dat de liberali”, a replicat Dragnea.

„În altă ordine de idei, nu înţeleg exact cum e cu semifinalele şi cu finala. Domnul Geoană a fost într-o finală. Nu vorbim de sondaje şi de alegeri preliminare interne. Am avut alegeri adevărate. Finala. Pe care tocmai a pierdut-o”, a declarat Dragnea.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close