Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: PSD nu semnează pactul pe salarii

Mircea Geoană: PSD nu semnează pactul pe salarii

Mircea Geoană: PSD nu semnează pactul pe salarii
11 Noi 2008   •   14:49

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa nu va da curs invitaţiei premierului Tăriceanu de a semna acordul privind salarizarea bugetarilor, el arătând că orice dialog cu Guvernul Tăriceanu trebuie să înceteze, la nivel practic.
"Iniţial am avut o intenţie constructivă. Am desemnat un coleg să meargă la o discuţie despre principiile pentru o lege uniformă a salarizării. Dar după gestul incalificabil al guvernului de luni, pur şi simplu prezenţa noastră nu este un lucru pe care să îl agreăm", a precizat Geoană.
Liderul PSD spune că partidul său "trebuie să înceteze orice dialog cu actualul Guvern".
"Considerăm că în acest moment orice dialog cu acest Guvern, în ultimele câteva săptămâni de existenţă, trebuie practic să înceteze. Nu avem ce discuta cu un astfel de Guvern", a declarat Geoană.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a invitat la Guvern, la ora 15.00, pe reprezentanţii partidelor parlamentare şi confederaţiilor sindicale şi patronale, pentru a semna acordul asupra principiilor de bază ale legii de salarizare a bugetarilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close