Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană şi-a anunţat retragerea din grupul parlamentar al PSD

Mircea Geoană şi-a anunţat retragerea din grupul parlamentar al PSD

Mircea Geoană şi-a anunţat retragerea din grupul parlamentar al PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    02 Feb 2015   •   18:16
Senatorul Mircea Geoană şi alţi trei colegi ai săi care făceau parte din grupul parlamentar al PSD au anunţat luni, în plenul Senatului, retragerea lor din acest grup, precizând că vor activa în această sesiune parlamentară ca senatori independenţi în Grupul pentru proiectul social-democrat.
 
"Subsemnatul a fost forţat să plece din PSD. Tehnic vorbind, făceam parte din acest grup. Din acest moment voi activa ca senator independent în Grupul pentru noul proiect social-democrat. (...) Am toată încrederea că oamenii lucizi şi curajoşi din această aulă, din acest Parlament, vor da şansa României pentru un nou început, într-o sesiune parlamentară extrem de interesantă", a precizat Geoană, potrivit Agerpres.
 
Odată cu el, şi-au mai anunţat retragerea din PSD senatorii Cătălin Croitoru, Dan Ioniţă şi Dan Tătaru.
 
De asemenea, senatorul Valer Marian, neafiliat, a anunţat că va susţine noul proiect, după ce a fost îndepărtat "abuziv" din PSD.

Citiţi şi Geoană se gândeşte la înfiinţarea unui partid de stânga

Mircea Geoană a fost exclus din PSD la dorinţa actualului preşedinte al partidului Victor Ponta, pe 27 noiembrie, după alegerile prezidenţiale. Alături de Geoană, au fost excluşi şi Dan Şova şi Marian Vanghelie.
 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană retragere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close