Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Sistemul judiciar din România este neprietenos cu oamenii

Mircea Geoană: Sistemul judiciar din România este neprietenos cu oamenii

Mircea Geoană: Sistemul judiciar din România este neprietenos cu oamenii
Sursa foto: Mircea Geoana
07 Feb 2009   •   13:43

Reforma justiţiei din România este întârziată şi sistemul este neprietenos cu oamenii, consideră liderul PSD, Mircea Geoană. Acesta a spus că este momentul ca problema reformei justiţiei să fie rezolvată cât mai curând şi să nu se mai limiteze doar la dosarele liderilor politici importanţi care aveau nevoie de aviz, în privinţa începerii urmăririi penale.
Geoană a mai reclamat şi faptul că dosarele oamenilor obişnuiţi stau cu deceniile în justiţie şi că România nu are nici acum tribunale specializate pe dreptul muncii sau pe dreptul familiei.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a deplasat sâmbătă în Dolj şi Olt, pentru a participa la instalarea prefecţilor celor două judeţe. Liderul social-democraţilor a fost prezent, în jurul orei 10.00, alături de alţi demnitari, la ceremonia de instalare a noului prefect al judeţului Dolj, Florin Stancu. Vizita lui Geonă va continua apoi în localitatea Găneasa, din judeţul Olt, unde se va face lansarea oficială a candidatului PSD+PC la funcţia de primar.
După amiază, Mircea Geoană va ajunge la Slatina, pentru instalarea prefectului de Olt, Dan Şarpe, care a fost propus de PSD. După ceremonia de instalare, preşedintele Senatului va participa la o întrunire regională a PSD.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close