Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Toate funcţiile în stat aparţin Puterii. Lupta a meritat, Blaga, preşedinte la Senat

Mircea Geoană: Toate funcţiile în stat aparţin Puterii. Lupta a meritat, Blaga, preşedinte la Senat

Mircea Geoană: Toate funcţiile în stat aparţin Puterii. Lupta a meritat, Blaga, preşedinte la Senat
de N.B.    |    28 Noi 2011   •   19:20

Fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, a susţinut o scurtă declaraţie după anunţarea rezultatului votului din Senat, în urma căruia preşedinţia acestui for legislativ a fost câştigată de propunerea PDL, Vasile Blaga.

"Tot ce înseamnă funcţii în statul român sunt dominate de către actuala putere. Şi ultima redută, care mai rezista în faţa acestui asalt brutal a fost astăzi cedată, practic, fără luptă şi cu un deznodământ deja anunţat", a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană susţine că opinia publică ar trebui să se îngrijoreze cu privire la capacitatea Opoziţiei de a lupta cu actuala putere, mai mult decât atât, votul senatorilor din coaliţia de guvernare, dovedeşte disciplina şi capacitatea de mobilizare a acestora.

Astăzi, puterea a demonstrat că s-au rezolvat problemele din interiorul majorităţii, consideră Mircea Geoană, argumentând că fracturile care au apărut în PDL odată cu pierderea alegerilor interne de către Vasile Blaga au fost reparate prin primirea acestei funcţii importante.

Mircea Geoană a comentat şi capacitatea liderilor USL de a conduce Opoziţia în acest context politic, fiind de părere că pierderea preţşedinţiei Senatului indică slaba capacitate de leadership şi management politic a lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close