Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană va demisiona în cazul unui eşec al PSD în alegeri

Mircea Geoană va demisiona în cazul unui eşec al PSD în alegeri

Mircea Geoană va demisiona în cazul unui eşec al PSD în alegeri
09 Dec 2007   •   14:38

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, îşi va depune demisia din funcţie dacă partidul său nu va câştiga alegerile locale şi cele parlamentare de anul viitor. Asta susţine liderul social democraţilor într-un interviu care va fi difuzat duminică seară de BBC. Geoană recunoaşte că au existat negocieri între PSD şi PNL, dar acestea s-au referit doar la proiectul de buget pe 2008 şi nicidecum nu s-au axat pe o eventuală alianţă între cele două formaţiuni.

În acelaşi interviu Mircea Geoană spune că speră ca Iliescu, Năstase şi Hrebenciuc să nu se mai regăsească pe listele pentru alegerile locale. Preşedintele PSD s-a referit şi la Traian Băsescu pe care îl vede ?îngropat? dacă în 2009 vor fi anticipate.

În acelaşi interviu, Mircea Geoană spune va cere prelungirea contractului de închiriere pentru imobilul RAPPS în care locuieşte până la mijlocul anului viitor, până când va reuşi să obţină un credit imobiliar. Deşi conform ultimei declaraţii de avere Geoană are în conturi aproape 250 000 de mii de dolari.

Antena 3

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close