Antena 3 CNN Politică Mircea Toader: Au existat 20 de delegaţi care nu s-au regăsit pe listele de vot. Problemele au fost remediate

Mircea Toader: Au existat 20 de delegaţi care nu s-au regăsit pe listele de vot. Problemele au fost remediate

Mircea Toader: Au existat 20 de delegaţi care nu s-au regăsit pe listele de vot. Problemele au fost remediate
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   17:03

Mircea Toader, şeful Comisiei de numărare a voturilor la Convenţia PDL, reunită sâmbătă la Romexpo, a declarat că există doar 20 de delegaţi care nu s-au regăsit pe listele de vot, el arătând că aceştia, din cauza faptului că au nume identice cu alţi delegaţi, nu au fost selectaţi de calculator.

Potrivit precizărilor sale, calculatorul a luat numele în ordine alfabetică, iar în cazul persoanelor cu nume identice a fost selectat doar un delegat.
   
"Nu au fost omisiuni, doar erori de calculator. Din doi cu acelaşi nume, a fost luat doar unul, Pe cel cu ă sau cu â din a calculatorul nu l-a ales. În cazul celor cu nume identice trebuia pus şi părinţii, nu ne-am gândit că vor fi din acelaşi judeţ cu acelaşi nume. Iar cei care şi-au uitat buletinele le-au trimis pe e-mail în copie, le-am aprobat să voteze pe copie, alţii nu au votat", a mai spus Toader.
   
Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, în timp ce procesul de votare era în desfăşurare, că mai mulţi delegaţi nu reuşiseră să voteze pentru că nu se regăseau pe liste sau prenumele le-a fost trecut incorect, ea arătând că organizatorii i-au transmis că nu a mers calculatorul.
   
Votul delegaţilor la Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea preşedintelui partidului s-a încheiat, trecându-se la numărarea opţiunilor exprimate pentru fiecare candidat.

×
Subiecte în articol: Mircea Toader Elena Udrea delegati probleme
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close