Antena 3 CNN Politică Mitrea către Geoană: Ţi s-a blocat patefonul! Eu nu sunt omul lui Băsescu!

Mitrea către Geoană: Ţi s-a blocat patefonul! Eu nu sunt omul lui Băsescu!

Mitrea către Geoană: Ţi s-a blocat patefonul! Eu nu sunt omul lui Băsescu!
Sursa foto: Miron Mitrea
26 Ian 2010   •   17:24

?Patefonul lui Mircea Geoană s-a blocat pe versul ŤMitrea e omul lui Băsescuť?, scrie senatorul PSD Miron Mitrea pe blogul său, calificând imaginea creată de aversarii săi ca o ?aiureală? şi ?cea mai ticăloasă minciună? care s-a spus vreodată despre el.

?Patefonul lui Mircea Geoană s-a blocat pe versul ŤMitrea e omul lui Băsescuť. Ştiindu-se pe sine un politician-marionetă, Geoană îşi imaginează că şi alţii sunt la fel. Îşi închipuie că eu nu pot funcţiona ca un politician cu gândire şi voinţă proprie, ci e musai să am pe cineva în spate, care să mă manipuleze. N-am fost, nu sunt şi nu voi fi niciodată omul nimănui. Sunt un om cu coloană vertebrală, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat?, spune Mitrea.
Raţionamentul lui Mitrea porneşte de la faptul că dacă era cu adevărat omul cuiva, nu era trimis să se "odihnească" după fiecare campanie pe care a câştigat-o pentru PSD.
?Iar aiureala asta cu Băsescu este cea mai ticăloasă minciună care s-a spus vreodată despre mine. Ticăloasă, pentru că pleacă de la faptul că am militat pentru intrarea la guvernare a partidului meu?, mai susţine senatorul social-democrat.
Mitrea mai aminteşte că a pledat pentru intrarea PSD alături de PDL la actul guvernării fără să ceară nimic pentru el.
"N-am cerut nici postul de şef al Senatului, nici calitatea de membru CSAT, nici controlul asupra Ministerului de Interne. Pe astea le-au cerut Geoană şi grupul lui şi au profitat de ele. Geoană & co. mă acuză pe mine că am fost înţeles cu Băsescu să bag PSD la guvernare. Dar ei unde au fost când s-a negociat şi când s-a semnat protocolul alianţei cu PDL? Nu cumva Geoană era şeful partidului, iar Hrebenciuc marele negociator de funcţii? Nu cumva Geoană a semnat cu mâna lui alianţa cu PDL? A semnat-o cu mâna mea?", mai scrie Mitrea.

×
Subiecte în articol: Miron Mitrea Mircea Geoană om
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close