Antena 3 CNN Politică Mitrea, despre ameninţările făcute la adresa lui Geoană: M-am săturat de toate aceste jocuri de culise

Mitrea, despre ameninţările făcute la adresa lui Geoană: M-am săturat de toate aceste jocuri de culise

Mitrea, despre ameninţările făcute la adresa lui Geoană: M-am săturat de toate aceste jocuri de culise
22 Dec 2008   •   14:18

Miron Mitrea a oferit, luni, la Antena 3, câteva lămuriri cu privire la înregistrarea telefonică apărută în presă, în care promite să se răzbune pe Mircea Geoană.
Potrivit acestuia, întregul incident a provenit dintr-o tensiune mai lungă, care nu se referea neapărat la poziţia de vicepreşedinte în Senat.
"Sunt foarte supărat pentru că politica încă se mai face prin cotloane", a declarat Mitrea, adăugând că s-a săturat de toate aceste jocuri de culise.
"Regret foarte mult că am fost neatent şi s-a făcut publică acea conversaţie telefonică", a mai afirmat Miron Mitrea.

În respectiva înregistrare, Miron Mitrea promite să se răzbune crunt pe liderul PSD Mircea Geoană: "Nu-l mai las, bă. Mi-am băgat şi m-am băgat. Mi-am băgat colţii în gâtul lui, până nu-i rup beregata nu mă las. Nu-s probleme. Sunt cu colţii în beregata lui şi nu-i mai dau drumul. Mie îmi pare rău că l-am băgat pe Dan Voiculescu în treaba asta, eu chiar n-am nicio treabă cu asta. Dar cu Geoană am. Cu Geoană am probleme. Mi-am băgat dinţii în beregată şi nu-i mai scot. (...) La următoarea şedinţă mai atac o dată, mai atac o dată, mai atac o dată, până îl rup. Am rămas eu singur, dar mi-am adus trupa din ţară. Mi-am adus cavaleria, au venit băieţii mei serioşi".
Potrivit Jurnalului Naţional, convorbirea a avut loc pe 19 decembrie în perioada în care lucrările Senatului erau blocate din cauza refuzului PD-L de a-l vota pe Dan Voiculescu vicepreşedinte.

În replică, Mircea Geoană a declarat, luni, că afirmaţiile lui Miron Mitrea sunt "o jignire la adresa partidului şi a colegilor partidului".
Acesta s-a declarat mâhnit de faptul că există astfel de epitete la adresa colegilor din partid, adăugând că "la nivelul partidului şi a colegilor s-a format o opinie defavorabilă".
De asemenea, Mircea Geoană a precizat că Partidul Social Democrat va decide ce măsură va fi luată în acest caz.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close