Antena 3 CNN Politică Mitrea: Radu Mazăre vrea să candideze la preşedinţie şi are susţinători în PSD

Mitrea: Radu Mazăre vrea să candideze la preşedinţie şi are susţinători în PSD

Mitrea: Radu Mazăre vrea să candideze la preşedinţie şi are susţinători în PSD
Sursa foto: mitrea mazare
02 Apr 2009   •   03:49

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Miron Mitrea continuă seria atacurilor la adresa conducerii formaţiunii. După o perioadă de tăcere, politicianul se uită iar spre ?beregata? lui Mircea Geoană şi îi aminteşte de exemplul Adrian Năstase.
Mitrea a reiterat că nu îşi dă demisia din PSD, şi că este în continuare coleg de partid cu şeful Senatului, dar aprecia că ?domnului Geoană i se cam urca la cap puterea. Acum este pe val dar cine ştie ce se va întâmpla mai încolo. Uitaţi-vă la Năstase. A fost nevoie doar de un eşec la prezidenţiale în faţa lui Băsescu ca să i se înece corăbiile. Azi eşti zeu, mâine ? vagabond?, declara Miron Mitrea într-un interviu pentru presaonline.com.
Senatorul PSD recunoaşte că nu este în aceeaşi tabără cu Geoană, pentru că nu acceptă să fie ?alături de un om care a umilit PSD-ul aşa cum a făcut-o el?.
Mitrea îşi acuză unii colegi de mercenariat şi stau ?de partea celui care le oferă mai mult?, motiv pentru care se consideră în Opoziţie, ?în timp ce majoritatea colegilor au decis să meargă la Putere împreună cu Mircea Geoană?.
Fostul ministru mai dezvăluia că Mircea Geoană are un contracandidat la posibila intrare în campania pentru preşedinţia României. ?Cine ştie, poate Geoană nu va fi candidatul PSD la scrutinul prezidenţial, până la urmă. Mai este şi Radu Mazăre, care şi-ar putea încerca şansele şi care este susţinut de o parte din colegii mei?.
Referitor la scandalul Puiu Popoviciu, Mitrea este de părere că este vorba de o răfuială între SRI şi DGIPI, context în care crede că se vor auzi multe despre relaţiile dintre influentul om de afaceri şi membri ai PDL.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miron Mitrea Radu Mazare Mircea Geoană
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close