Antena 3 CNN Politică "Momentul adevărului în PSD". Victor Ponta vorbeşte despre profilului candidatului la alegerile prezidenţiale

"Momentul adevărului în PSD". Victor Ponta vorbeşte despre profilului candidatului la alegerile prezidenţiale

"Momentul adevărului în PSD". Victor Ponta vorbeşte despre profilului candidatului la alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Noi 2013   •   12:34
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a explicat, în discursul său de la Consiliul Naţional al PSD, că bătăliile din 2014 sunt foarte importante şi că acum este "momentul adevărului". 
 
"Eu sunt convins că Traian Băsescu ne va face nouă cât mai mult rău până la anul. De aceea trebuie să câştigăm bătăliile în 2014. Sunt momente importante şi, într-adevăr, spunea şi Mircea Geoană cât de importante sunt europarlamentarele. Este momentul adevărului pentru toate organizaţiile."
 
Ponta a explicat că la alegerile europarlamentare se va vedea forţa adevărată a partidului şi fiecare lider de organizaţie trebuie să se mobilizeze şi să îşi asume rezultatul final.
 
"Ne vedem din nou pe 25 mai, când o să văd cât de puternice sunt organizaţiile pentru un obiectiv fundamental în PSD. Avem adversari, nu avem duşmani. Este momentul adevărului pentru cât de puternic este PSD. Acela va fi momentul în care cei care nu au succes vor trebui să îşi asume această responsabilitate. Dacă PSD va fi pe primul loc în toate judeţele ţării, în afară de Harghita şi Covasna, voi vedea că PSD este partidul acela atât de puternic despre care vorbeam. Vă rog ca, sub coordonarea lui Liviu Dragnea, Andrei Dolineaschi, să fiţi primii în toată ţara."
 
Ponta a explicat şi că alegerile prezidenţiale reprezintă cel mai important punct al anului 2014. 
 
"Urmează prezidenţialele. După 10 ani de dezbinare, ură, din fericire, această perioadă se închide. Dar eu cred că putem să închidem perioada de tranziţie de la societatea de dinainte de 89 la o societate modernă, europeană, democratică. Vreau ca, după plecarea lui Traian Băsescu, să avem într-adevăr un punct pus aceastei perioade. Vreau să vă rog să sprijinim un preşedinte al tuturor românilor, care să ne reprezinte. Cred că avem nevoie de un preşedinte pacificator şi unul care să sprijine guvernul. Sunt convins că aceste două bătălii le vom câştiga împreună. Cred că este un moment important pentru următorii 25 de ani şi cred că PSD va fi pregătit pentru acest an cu totul şi cu totul special. Vă rog pe toţi ca în 2014 să fiţi la înălţimea aşteptărilor celor care ne votează."
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close