Antena 3 CNN Politică MRU: Este evident că Victor Ponta nu va mai fi premier după alegerile din 9 decembrie

MRU: Este evident că Victor Ponta nu va mai fi premier după alegerile din 9 decembrie

MRU: Este evident că Victor Ponta nu va mai fi premier după alegerile din 9 decembrie
14 Noi 2012   •   19:10

Răzvan Dumitrescu a prezentat în cadrul emisiunii Subiectiv un video în care Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că este evident că Victor Ponta nu va mai fi premier după alegerile de pe 9 decembrie.

”Evident nu. Nu participă la anumite zile de naştere. Impresia pe care o am este că actualul premier ştie că nu va mai fi premier după 9 decembrie. Loviturile vin de unde nu te aştepţi. Există condiţii mai mult sau mai puţin vizibile pentru a obţine statutul de candidat.
Domnia sa sigur ştie. (...) Luaţi-o ca o anecdotă. Ce se întâmplă în cadrul USL pune semne de întrebare despre cum va reuşi să reziste USL după 9 decembrie".

"Vă pot spune, din punctul meu de vedere, că desemnarea premierului va ţine cont de prevederile constituţionale. Respectarea Constituţiei e în interesul naţional. Care va fi persoana primului ministru, cred că în momentul de faţă interesează mai puţin. (...). Interesul naţional se recunoaşte în respectarea Constituţiei. Constituţia este foarte clară în ceea ce priveşte desemnarea premierului".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close