Antena 3 Politică MRU profită de tensiunile din PNL şi îi invită pe Tăriceanu şi Chiliman în Forţa Civică

MRU profită de tensiunile din PNL şi îi invită pe Tăriceanu şi Chiliman în Forţa Civică

de M.Z.    |    15 Ian 2013   •   10:39
MRU profită de tensiunile din PNL şi îi invită pe Tăriceanu şi Chiliman în Forţa Civică
Sursa foto: Foto: Agerpres

Liderul Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, pare să profite de tensiunile din PNL şi invită "vechi liberali", mai precis pe fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu şi pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, să i se alăture în formaţiunea pe care o conduce.

"(...) sunt surprins de ceea ce spune Crin Antonescu, a cărui atitudine antieuropeană şi profund antidemocratică în cadrul propriului partid face ca oameni cu experienţă politică remarcabilă, cum sunt Călin Popescu-Tăriceanu sau Andrei Chiliman, vechi liberali, să se simtă umiliţi. Eu cred că nu aceştia ar trebui să se simtă umiliţi. Umiliţi ar trebui să se simtă toţi membrii Partidului Naţional Liberal în momentul în care au un asemenea şef.

Dacă la un moment dat, lideri de marcă ai PNL găsesc de cuviinţă să se separe de ceea ce înseamnă Crin Antonescu şi echipa sa, cred că se poate găsi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opoziţie, care poate să fie Forţa Civică, de exemplu", a scris MRU pe contul său de Facebook.


În cazul în care cei doi liberali ar decide să i se alăture lui Ungureanu, Forţa Civică ar avea cinci parlamentari în loc de patru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close