Antena 3 CNN Politică Neamţu-pamfletarul: Îşi face campanie pe YouTube alintându-l pe Ponta "Victoraş"

Neamţu-pamfletarul: Îşi face campanie pe YouTube alintându-l pe Ponta "Victoraş"

Neamţu-pamfletarul: Îşi face campanie pe YouTube alintându-l pe Ponta "Victoraş"
23 Noi 2012   •   19:33

ARD îşi face o mare parte din campanie pe Internet,  loc în care Mihai Neamţu, candidat la Arad, a găsit de cuviinţă să posteze un filmuleţ în care îl satirizează pe Victor Ponta.

Cu calităţi oratorice care lasă de dorit, liderul Noua Republică îl ironizează pe premierul României, pe care îl ”alintă” ”Victoraş”.

"Vi s-a părut vreodată că Victor Viorel Ponta ar fi un copil obraznic şi mofturos? Aţi crezut cumva că acest falnic gorjean nu-i un bărbat de stat nici om de acţiune? Aţi auzit de la alţii că Victoraş ar fi doar un tip guraliv şi impertinent? Că isteţimea la el se confundă cu obrăznicia? Că mintea i-ar fi rămas crudă, simplă şi necoaptă? Oooo, astea sunt simple exagerări, crase răutăţi sau chiar calomnii electorale. Victoraş "Le Formidable" are beretă şi belet de la mama-mare", spune Neamţu într-un pamflet electoral anti-Ponta.

"Harta ţării va permite ca autostrada suspendată a domnului Oprescu să treacă direct prin bucătăria Curţii Constituţionale transformată, şi ea, în restaurant pentru aleşii neamului. Cucoanele de la Curte, nu-i aşa, meritau o pedeapsă pentru că, astă vară, urâtele i-au turnat sirop amar pe gât şi i-au făcut lui domnul Crin o injecţie dureroasă", mai spune Neamţu în videoclipul de pe YouTube.




×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close