Antena 3 CNN Politică Necuvântătorii din Parlament mai vor un mandat. Află cât vorbesc aleşii noştri în patru ani de mandat

Necuvântătorii din Parlament mai vor un mandat. Află cât vorbesc aleşii noştri în patru ani de mandat

Necuvântătorii din Parlament mai vor un mandat. Află cât vorbesc aleşii noştri în patru ani de mandat
Sursa foto: Foto: brandautopsy.com
02 Oct 2012   •   20:43

Treizeci de secunde în patru ani de mandat. Cam atât au vorbit unii dintre deputaţii trimişi în Parlament să facă viaţa mai bună pentru români. Cei mai mulţi n-au reuşit să-şi promoveze nicio lege. Chiar şi aşa, ne cer, din nou, să-i mai votăm o dată la alegerile din decembrie.

În patru ani de mandat, un sfert dintre aleşii noştri au vorbit în Parlamentul României doar atunci când au depus jurământul de credinţă.

Domnul Marin Bobeş e la al doilea mandat şi îl vrea şi pe al treilea. Pentru alegători n-a reuşit prea multe. A făcut câte ceva pentru el. În cei patru ani de deputăţie a strâns aproape 100 de mii de euro.

Bine i-a mers şi democrat-liberalului George Ionescu.  Deputatul de Prahova a vorbit în cei patru ani doar 29 de secunde.

Nici deputatul UNPR Emil Bostan n-a avut vreo lege adoptată. A vorbit doar 31 de secunde. Pentru că cei patru ani de mandat nu i-au prea ajuns.

N-a avut nimic de spus de la tribuna Parlamentului nici independentul Constantin Mazilu.  I-au ajuns cele treizeci şi una de secunde.

Optzeci la sută dintre deputaţi nu au reuşit să-şi adopte în cei patru ani de mandat nici măcar o lege iniţiată de ei. Cu toţii, însă, se înghesuie pentru un nou mandat pentru că primesc în fiecare lună un salariu de 5000 de lei, o sumă forfetară pentru cabinetele parlamentare de 10000 de lei, un telefon şi bineînţeles o maşină.



×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close